REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, ellenőrizze levelező rendszere spam mappáját. Amennyiben itt sem találja az általunk kiküldött levelet, vegye fel velünk a kapcsolatot a www.cleenup.hu weboldalunkon szereplő elérhetőségek valamelyikén.
Kérjük, ellenőrizze levelező rendszere spam mappáját. Amennyiben itt sem találja az általunk kiküldött levelet, vegye fel velünk a kapcsolatot a www.cleenup.hu weboldalunkon szereplő elérhetőségek valamelyikén.

RENDELÉS FOLYAMATA, MÓDOSÍTÁSA

Rendelését a CleenUp appon okostelefonon vagy a CleenUp webappon tudja leadni. A CleenUp app egy ingyenesen letölthető és használható alkalmazás, mely a Google Play/App Store áruházakból érhető el. A CleenUp webapp pedig a www.cleenup.hu weboldalon a Rendelj mosást! gombra kattintva érhető el, és a CleenUp applikációval megegyezően használható. Flottás együttműködés esetén, a hello@cleenup.hu e-mail címre történő megrendeléssel jelezheti mosási igényét.

Rendelést a CleenUp applikáció/CleenUp webes applikáció használatával lehet leadni, illetve
flottás együttműködés esetén a hello@cleenup.hu-ra történő üzenetküldéssel. Telefonon
sajnos nem tudunk rendelést regisztrálni.

Amennyiben nem kapott tőlünk e-mailt rendelése leadását követően, kérjük ellenőrizze
levelünk nem ment-e a spam mappába. Amennyiben ott sem látja a visszaigazolást vegye
fel velünk a kapcsolatot a www.cleenup.hu oldalon szereplő elérhetőségeink valamelyikén.

Szolgáltatásunk hétköznap, Hétfőtől-Péntekig érhető el.

Sok esetben aznap beérkezett rendeléseket is tudunk teljesíteni, de azt javasoljuk adja le mielőbb
rendelését, akár már előző este, vagy kora reggel. Amennyiben flottás együttműködésről van
szó, a rendelést minimum 3 munkanappal a mosás előtt szükséges jelezni felénk.

Mivel a rendelés leadása online/applikáción keresztül történik, így bármikor amikor alkalmas, a hét bármelyik napján 0/24 leadható a rendelés.
Igen, a rendelés utólag is módosítható pl. lemondható, vagy az időintervallum módosítható, valamint a rendelt csomagon is lehet utólagosan, kollégáinkkal egyeztetve módosítani. Flottás együttműködés esetén erre legkésőbb a mosás előtt 48 órával van lehetőség.
Amennyiben csak szemerkél az eső, és hamar elvonul a kedvezőtlen időjárás úgy még el tudjuk végezni a tisztítást. Ha azonban nagyon esik, keresünk egy új időpontot. Ha úgy látjuk, hogy a tisztítás idején esni fog az eső, ezt mi magunk is előre jelezzük már, hogy mielőbb tudjunk alkalmasabb időpontot találni.
Külső tisztítás esetén nem szükséges a személyes találkozó, mi oda megyünk, ahol az autó parkol és letisztítjuk azt. Külső+belső tisztítás rendelése esetén azonban szüksége kinyitni az autót. Természetesen ezután a kulcsot magánál is tarthatja, és a tisztítás végén jelezzük, ha már bezárható az autó.
Szolgáltatásunkhoz nem szükséges a helyszínen sem áram sem víz biztosítása. Kollégáink rendelkeznek minden eszközzel, ami a tisztítás elvégzéséhez szükséges.
A kínált csomagok tartalmát igyekeztünk úgy alakítani, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A különbséget valójában a különböző felületek, mint pl. a műanyag-, gumi-, bőrápolások jelentik az egyes csomagok között. Flottás együttműködésekhez az eddig felmerült céges igények alapján egyedi flottás ún FLEET csomagot fejlesztettük ki.
Weboldalunkon az áraink menüpontban a “Mekkora az autóm” gombra kattintva is tájékozódhat, de az applikációt használva, az autó típusát megadva az app automatikusan a megfelelő méret szerinti árakat mutatja. Flottás együttműködés esetén, amennyiben kaphatunk egy listát a flottába tartozó autókról, úgy akategorizálást elvégezzük Önnek.
Vegye fel velünk a kapcsolatot a www.cleenup.hu weboldalon szereplő elérhetőségeink valamelyikén és segítünk megtalálni a megfelelő méretkategóriát az autóhoz.

FIZETÉS, SZÁMLÁZÁS

Szolgáltatásunkat a CleenUp applikáción, vagy a CleenUp webes applikáción keresztül beállított fizetési móddal lehet kiegyenlíteni. Helyszíni fizetésre nincs lehetőség. Az alábbi fizetési módok választhatóak: bankkártya, DKV üzemanyagkártya, Shell üzemanyagkártya. Flottás együttműködés esetén havi gyűjtőszámla kiállítására is van lehetőség.

A mosás lezárását követően történik a fizetés. Az applikáción beállított bankkártya adatokkal automatikusan végbemegy a fizetés és a számlázás folyamata. Amennyiben flottás együttműködés esetén havi gyűjtő elszámolásban állapodunk meg, úgy a hónap lezárását követően küldött 8 napos fizetési határidejű számla képezi az elszámolás alapját.
Az applikációba vagy a webappon belépve a fiók/pénztárca menüben a bankkártya megadásánál lehet megadni a számlázási adatokat. Magánszemélyként is minden esetben küldünk számlát az elvégzett szolgáltatásról. Amennyiben céges számlára lenne szükség, úgy szintén ebben a menüpontban kell bejelölni a céges opciót, és kitölteni az adatokat.
Bankkártya első regisztrációjakor a bank hitelesítést kér, ezt vagy a banki telefonos applikációban vagy a bank által küldött sms kód beírásával lehet megtenni. Amennyiben így sem fogadja el a rendszer, érdemes megpróbálni egy másik bankkártya regisztrálását
Minden olyan bankkártyát elfogad a rendszerünk, ami online fizetésre alkalmas, így természetesen Revolut kártyát is.
A bankkártyát csak a tisztítási folyamat végén, a tiszta autó átadását követően terheljük be.

MOSÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK?

Az autó méretétől és a szennyeződés mértékétől függően átlagosan 1-1,5 órát vesz igénybe egy külső-belső tisztítás. Ezért is fontos, olyan időintervallum választása rendelkezésre állási időnek, ami legalább 2 óra átfedésben van a nyitvatartási időnkkel.
Nem, gyakorlatilag teljesen víz nélkül történik a tisztítás, csak a szórópalackban lévő vegyszereket használjuk, amit letörlünk a mikroszálas kendőkkek az autó felületéről. Így semmilyen szennyeződés nem kerül közvetlenül a környezetbe.
Szolgáltatásunk bárhol elvégezhető, hisz az általunk használt környezetbarát tisztítószerek nem hagynak szennyeződést maguk után és nem károsítják a környezetet.
Technológiánk víz hozzáadása nélkül működik. Egy átlagos méretű autó letisztításához kb. 0,3 l saját fejlesztésű tisztítószert használunk fel.
Amennyiben az üléseken felületi elszennyeződés keletkezett, azt tisztítószereink el tudják távolítani. Ez esetben a kiegészítő szolgáltatások közül a folttisztítás szolgáltatást javasoljuk megrendelni. Ha azonban a szennyeződés a kárpit mélyebb rétegeibe is bejutott, annak eltávolításához nem rendelkezünk kárpittisztító berendezéssel.
Mélygarázsban, garázsban, kertben is vállalunk tisztítást, mivel az általunk használt technológia nem szennyezi a környezetet, így bárhol végezhető a szolgáltatás. Amennyiben a helyszínen kizárólagos mosó működik, úgy azonban a szolgáltatást a megadott helyen nem tudjuk elvégezni.
Mert a CleenUp használatával védjük a környezetet a forradalmian új, fenntartható, zöld technológiának köszönhetően. A CleenUp használatával megszűnik a flotta mozgatásának szervezése. A CleenUp App flotta moduljának köszönhetően, rengeteg adminisztrációtól mentesül.