Knapp András Attila, Üzemeltetési munkatárs

Szeretnénk élni a flotta autótisztítás szerződés hosszabbítás lehetőségével. Rugalmasságotok, segítőkészségetek, és természetesen kiváló munkátokat nem szeretnénk elveszíteni. Kollégáim 120%-ig elégedettek, és örülnek, hogy Nálatok tudjuk az autókat tisztítani.

Knapp András Attila, Üzemeltetési munkatárs

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Volyánszki Zsolt, CRT Sales Manager

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással minden téren. Nagyon egyszerű és gyors az applikáción keresztüli megrendelés, mindig a visszaigazolásnak megfelelően kezdtek hozzá a takarításhoz, és a takarítás után az autóm kívül-belül ragyogóan tiszta. Miután nagyon feszes időbeosztásban dolgozom, nekem ez az ideális megoldás az autóm tisztántartására.

Volyánszki Zsolt, CRT Sales Manager

Shell Hungary ZRt.

Vig Erika, Head of Sales & Marketing

A CleenUp két problémára is tökéletes megoldást nyújt. Mobil autómosási szolgáltatásuk számunkra egyrészt azért ideális, mert nagylétszámú flottánknál komoly logisztikai problémát jelentene az autók mosóba juttatása. Másrészt a szolgáltatás valóban környezetbarát, saját fejlesztésű tisztítószereikkel, mindössze 3 dl víz hozzáadásával tisztítanak meg egy autót. A cég munkatársai alaposak, gyorsak, pontosak, a végeredmény tökéletes. Köszönjük CleenUp csapat!

Vig Erika, Head of Sales & Marketing

Drivingcamp Hungary Zrt.

Wallis Autómegosztó Zrt.

Autómegosztó szolgáltatóként kiemelten fontos, hogy tiszta autókat biztosíthassunk az ügyfeleinknek ott, ahol szükségük van rá, miközben fenntarthatóan működtetjük a szolgáltatást. Ebben tökéletes partner a CleenUp, akik rugalmasan alkalmazkodnak az igényeinkhez, miközben mindig magas minőségben végzik az autók tisztítását, mindössze néhány dl folyadékkal. 

Wallis Autómegosztó Zrt.

(SHARE NOW)